Meny
Forsiden
Program fredag
Program lørdag
Priser 2011
Billetter 2011
Spillesteder
Presse
Ungdom
Kontakt
Sponsorer 2011
Søk
FAQs
Overnatting
Bildearkiv
Lågendalfestivalen
Om Oktoberblues

Increase your website traffic with Attracta.com

Two4One

 


sticker_web

Arkiv
Tilfeldig bilde
wymanbok_tekst.jpg
Knut Reiersrud og Ila Auto
lørdag 05. juni 2010 09:03

Vi må kunne si at vi i år har fått to skikkelige headlinere... Knut Reiersrud band er noe av det ypperste innen norsk blues, og det samme kan vel sies om Ila Auto når det gjelder bluegrass sjangeren.


I 30 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert....

Ila Auto har kranglet, blitt venner, spilt 139 konserter på et år. Spilt på festivaler, spilt for barn, spilt i studio, kranglet, og blitt venner igjen. Vi kan her forvente oss en energisk konsert med halsbrekkende banjorock, blandet med vakker bluegrass og historier om Creedence, kjærlighet og bilulykker. Dette er en feststemt rock’n’grass musikk. På norsk!

 
Handlekurv

Kurven din er tom.

Mest lest
Siste nytt
Lyd/Videoklipp
Gjester
Vi har 5 gjester her nå
Besøkende : 147381
Våre artister spiser på:

Våre artister sover på:


© 2011 .:O K T O B E R B L U E S:.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.