Meny
Forsiden
Program fredag
Program lørdag
Priser 2011
Billetter 2011
Spillesteder
Presse
Ungdom
Kontakt
Sponsorer 2011
Søk
FAQs
Overnatting
Bildearkiv
Lågendalfestivalen
Om Oktoberblues

Increase your website traffic with Attracta.com

Two4One

 


sticker_web

Arkiv
Tilfeldig bilde
Slevigen004.jpg
Program lørdag 8. oktober 2011

Program Verdensteateret:

KONSERTSTART

ARTIST

STED

PRIS

20:00 Oktoberbluesbandet Verdensteateret 250,-
21:15 Baskery Verdensteateret
23:00 Wazoo Verdensteateret

Program klubbscener:

KONSERTSTART

ARTIST

STED

PRIS

22:30 Sager & Kopsland Dirty Nelly 50,-*)
23:00  Philips Pirater Retro Bar 50,-*)

NB! Dette er foreløpige tidspunkt, endringer kan forekomme.

*) Gratis adgang med lørdagsbillett eller helgepass til VerdensteateretBASKERY
onsdag 31. august 2011 00:00


Spiller på Verdensteateret lørdag 8. oktober

Baskery er tre stae søstre, oppvokst i Stockholm, men med røtter i Norrbotten. For dem har det aldri handlet om å oppfylle en drøm eller å gjøre musikk for å bli kjent. De er helt uinteresserte i å tilpasse seg til trender eller genrer. Musikken de står bak klassifiseres i Norden ofte, kjedelig nok som country og denne misforståelsen har gjort at de ikke har vært spesielt synlige på hjemmefronten siden starten 2006. Det ser annerledes ut utenfor Sveriges grenser der folk, blues- og countryfestivaler byr på en utrolig bredde i sitt artistvalg. Derfor har det vært naturlig at bandet har valgt å takke ja til gig på den andre siden av kloden for å havne i rett miljø.

Les mer …
 
PHILIPS PIRATER OG "GODS"
onsdag 24. august 2011 19:00


Spiller  på Retro Bar lørdag 8. oktober

Begge band spiller på Retro Bar, fredag spiller GODS med Dag Almar i spissen, og lørdag står Philips Pirater for tur.
Philips Pirater har den siste tiden jobbet inn litt nytt materiale, bl.a. av Jethro Tull og Free. Dette ser ut til å passe dem veldig bra, tidlig 70-talls progressiv rock. De har gjort opptak av alle låtene etter hvert som de er øvet inn og PP har laget sine egne versjoner på disse.

Les mer …
 
SAGER & KOPSLAND
tirsdag 28. juni 2011 23:03


Spiller på Dirty Nelly lørdag 8. oktober

Denne helgen er publikum på Dirty Nelly så heldige og få muligheten til og høre på og svinge seg til en meget anerkjent duo som heter; Sager & Kopsland.
Disse gutta har turnert rundt i Norge og også andre land i mange år! Repertoaret spenner fra populære norske låter via 60 – tallsmusikk til dagens hitlister! Av artister vi får høre denne helgen skulle det være nok og nevne Tom Petty, Creedence, Bon Jovi, Kings of Leon, Elvis, Jason Mraz, Åge Aleksandersen og mange flere.
Med gitarer og munnspill klarer gutta og skaffe en topp kommunikasjon med publikum og de tar ofte låtønsker på strak arm!
Kopsland er dessuten en av Norges mest brukte gitarister og har bla spilt sammen med Kurt Nilsen og Tone Damli Aaberge! Han har vunnet
landskappleiken i blues gitarspill 2 ganger!

Les mer …
 
OKTOBERBLUESBANDET
tirsdag 28. juni 2011 22:24


Spiller på Verdensteateret lørdag 8. oktober

Året Oktoberbluesband er satt sammen med bakgrunn i at det skal være et stort band, mye show og bra musikk samt at det skal være underholdende for publikum både og se og høre på. De drar med seg en Diger B3 og Perkussjon for å krydre blues, Soul og Rock & Roll. Repertoaret blir både hørbart og dansbart innenfor sjangeren. Hvordan dette låter må du bare komme å høre selv. For dette blir "One Night Only" og 45 minutter med god musikk fremført av en glad gjeng som har spilt med hverandre i mange settinger. Gutta har spilt sammen på flere jammer, og mindre konserter. Noen har spilt i band sammen, noen spiller i band sammen, og de treffer hverandre på Jam-sessions både i Sandefjord og Grenland, noen ganger som husband, noen ganger bare for å spille sammen. Å delta på Oktoberblues som Oktoberbluesbandet blir spennende for dem, og de håper at det er stinn brakke og høy stemning fra første takt..

Les mer …
 
WAZOO
onsdag 22. juni 2011 20:23


Spiller på Verdensteateret lørdag 8. oktober

Om Wazoo sies det at de høres ut som Stones, når Stones har en jævlig god dag. Dessuten har de en vokalist som ser ut som en mye yngre og rynkefri Mick Jagger. Når han også synger som Jagger og beveger seg som Jagger, er det godt nok for Stonesfansen.

Les mer …
 


Handlekurv

Kurven din er tom.

Mest lest
Siste nytt
Lyd/Videoklipp
Gjester
Vi har 5 gjester her nå
Besøkende : 147364
Våre artister spiser på:

Våre artister sover på:


© 2011 .:O K T O B E R B L U E S:.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.