Meny
Forsiden
Program fredag
Program lørdag
Priser 2011
Billetter 2011
Spillesteder
Presse
Ungdom
Kontakt
Sponsorer 2011
Søk
FAQs
Overnatting
Bildearkiv
Lågendalfestivalen
Om Oktoberblues

Increase your website traffic with Attracta.com

Two4One

 


sticker_web

Arkiv
Tilfeldig bilde
Slevigen004.jpg
OKTOBERBLUESBANDET
tirsdag 28. juni 2011 22:24


Spiller på Verdensteateret lørdag 8. oktober

Året Oktoberbluesband er satt sammen med bakgrunn i at det skal være et stort band, mye show og bra musikk samt at det skal være underholdende for publikum både og se og høre på. De drar med seg en Diger B3 og Perkussjon for å krydre blues, Soul og Rock & Roll. Repertoaret blir både hørbart og dansbart innenfor sjangeren. Hvordan dette låter må du bare komme å høre selv. For dette blir "One Night Only" og 45 minutter med god musikk fremført av en glad gjeng som har spilt med hverandre i mange settinger. Gutta har spilt sammen på flere jammer, og mindre konserter. Noen har spilt i band sammen, noen spiller i band sammen, og de treffer hverandre på Jam-sessions både i Sandefjord og Grenland, noen ganger som husband, noen ganger bare for å spille sammen. Å delta på Oktoberblues som Oktoberbluesbandet blir spennende for dem, og de håper at det er stinn brakke og høy stemning fra første takt..

Årets Oktoberbluesband består av :
 
Tom Johansen, Gitar og Vokal. Tom Johansen har fartstid fra Backyard Bluesband, TJ & The Marshalls, blacksmiths m. fler. Han har spilt gitar nesten siden han begynte å gå, først som rockegitarist i sine unge år, men senere mest innen bluessjangeren. Tom deltar hyppig på Jam sessions både her i Sandefjord og i Grenland. Tom er årets "kapellmester" for Oktoberbluesbandet.
 

Dan Riis fra Skien på Gitar og Vokal. Dan Riis er en av Skiens mest kjente musikere – han er kanskje mest kjent fra Roots/Country sjangeren – men har opp i gjennom åra også spilt både Rock og Blues. Han har spilt i band som Hands for Hire, Wolfpack, og i utallige settinger med Grenlands øvrige musikere. Dan Riis er også aktuell med sine egne låter med Norsk tekst – og i år deltar han også på Oktoberblues
 
Geir Milton fra Heistad (Porsgrunn) Trommer : Geir Milton er en kapasitet på Trommer, og har spilt Rock, Country/Roots, og Blues. Geir har spilt i utallige settinger i Grenlandsområdet, og har spilt med artister som bla Linda Kvam.

Åge Thorvaldsen på Perkussjon: Åge Thorvaldsen fra Sandefjord bør være kjent for de fleste. Vanligvis spiller han trommer, han har fartstid fra Backyard Blues Band, og mange andre settinger innen blues, jazz, pop, rock og viser . I Oktoberbluesbandet skal Åge altså delta som perkusjonist.

Ole Jørgen Iversen fra Heistad (Porsgrunn) på Bass: Ole Jørgen Iversen har spilt i flere settinger siden begynnelsen av 70 tallet, og har vært innom storband, rock, pop, og viser. Da han flyttet til Heistad ble han dratt med på Jammene på Smia og på Kikki´s og nå er han med i Oktoberbluesbandet. Ole Jørgen Iversen er ingen ukjent mann i Bluesklubbsammenheng, da han har vært med på flere jammer på Verdensteateret, og sitter i Styret i Grenland Bluesklubb også.
 
Eldar Melkvik fra Skien på Hammond B3 : Eldar Melkvik er regnet som en betydelig kapasitet på sitt digre Hammond B3 orgel. Han spiller bla i Come Taste The Band som er et av de beste Deep Purple Cover bandene i Norge. Han har også Spilt med Glenn Hughes og Spiller blant annet med Dan Riis, Tommy Larsen og i flere andre settinger i Skien.

Dette blir one night only og først ut på lørdagens Oktoberblues. Be there or be square.

 
Handlekurv

Kurven din er tom.

Mest lest
Siste nytt
Lyd/Videoklipp
Gjester
Vi har 5 gjester her nå
Besøkende : 147377
Våre artister spiser på:

Våre artister sover på:


© 2011 .:O K T O B E R B L U E S:.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.