Meny
Forsiden
Program fredag
Program lørdag
Priser 2011
Billetter 2011
Spillesteder
Presse
Ungdom
Kontakt
Sponsorer 2011
Søk
FAQs
Overnatting
Bildearkiv
Lågendalfestivalen
Om Oktoberblues

Increase your website traffic with Attracta.com

Two4One

 


sticker_web

Arkiv
Tilfeldig bilde
Per_mal_02.jpg
BASKERY
onsdag 31. august 2011 00:00


Spiller på Verdensteateret lørdag 8. oktober

Baskery er tre stae søstre, oppvokst i Stockholm, men med røtter i Norrbotten. For dem har det aldri handlet om å oppfylle en drøm eller å gjøre musikk for å bli kjent. De er helt uinteresserte i å tilpasse seg til trender eller genrer. Musikken de står bak klassifiseres i Norden ofte, kjedelig nok som country og denne misforståelsen har gjort at de ikke har vært spesielt synlige på hjemmefronten siden starten 2006. Det ser annerledes ut utenfor Sveriges grenser der folk, blues- og countryfestivaler byr på en utrolig bredde i sitt artistvalg. Derfor har det vært naturlig at bandet har valgt å takke ja til gig på den andre siden av kloden for å havne i rett miljø.

"Visst, vi har ett banjolikande instrument och en kontrabas i bandet, men vi låter inte alls hillbilly för det, många refererar till oss som Led Zeppelin i sina folkigare stunder." (Greta)
Fokuset har vært på å opprettholde ryktet om å være et ekstraordinært liveband, og dette har de gjort gjennom å turnere hardt over hele verden i land som USA, Canada, Australia og store deler av Europa, der de har spilt på festivaler som Glastonbury, Woodford FF, Calgary FF, Spot, Bergen Fest, Bylarm, Tönder, Azkena Rock, SXSW m fl.Bandet er et fremragende liveband, sjekk bare ut noen av videoene her...

 
Handlekurv

Kurven din er tom.

Mest lest
Siste nytt
Lyd/Videoklipp
Gjester
Vi har 5 gjester her nå
Besøkende : 147393
Våre artister spiser på:

Våre artister sover på:


© 2011 .:O K T O B E R B L U E S:.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.